AKKUMULÁTOROK

A Milwaukee akkumulátorok REDLITHIUM™ technológiát használnak, amely növeli az akkumulátor élettartamát, csökkenti az önkisülést és növeli a teljesítményt. A Milwaukee akkumulátorok általában kompatibilisek a Milwaukee akkumulátor-töltőkkel, amelyek gyorsan és egyszerűen tölthetik őket. A Milwaukee akkumulátorok általában kompatibilisek a Milwaukee eszközökkel, így a felhasználók számára egyszerű az eszközök közötti csere. Azt is meg kell említeni, hogy Milwaukee rendelkezik akkumulátoros eszközökkel, melyeknek van egy különleges rendszere az akkumulátorokban található elektronikának leolvasására, ez a rendszer neve One-key. Ezzel a rendszerrel, a felhasználók könnyedén nyomon követhetik az akkumulátorokat, és tudhatják, hogy melyik akkumulátorokat kell cserélni, melyik eszközökkel használták őket, és mennyi időt töltöttek azokkal.

23termék
 

Mi az a REDLITHIUM™?

A RedLithium technológia olyan akkumulátor-technológia, amelyet a Milwaukee alkalmaz akkumulátorjaiban. A RedLithium technológia többféle funkcióval rendelkezik, amelyek növelik az akkumulátorok teljesítményét, csökkentik az önkisülést és növelik az akkumulátorok élettartamát.

Az egyik fontos funkció a RedLithium technológiában az önkisülés csökkentése, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje hosszabb ideig megmarad, még akkor is, ha az akkumulátor nem használják.

A RedLithium technológia másik fontos funkciója a teljesítmény növelése, ami azt jelenti, hogy az akkumulátorok tovább működnek, mielőtt lemerülnének, és tovább működtethetnek a Milwaukee eszközöket.

A RedLithium technológia harmadik fontos funkciója az akkumulátorok élettartamának növelése, ami azt jelenti, hogy az akkumulátorok tovább használhatók, mielőtt elhasználódnának.

Azt is meg kell említeni, hogy a RedLithium technológia akkumulátorok jobban bírják az extrém hőmérsékletet, és alacsonyabb önkisülési rátával rendelkeznek, ezáltal a felhasználók számára megbízhatóbbak azok, mint a hagyományos Li-ion akkumulátorok.

Mi az a  REDLINK™ intelligens elektronika?

A REDLINK intelligens elektronika egy rendszer, amely kommunikál az akkumulátor és az eszköz között, hogy optimalizálja az eszköz teljesítményét és az akkumulátor élettartamát.

A REDLINK intelligens elektronika is használható az akkumulátor töltési állapotának nyomon követésére. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, a REDLINK intelligens elektronika automatikusan jelzi a felhasználónak, hogy cserélje ki az akkumulátort.

Mire jók a HIGH OUTPUT™ akkumulátorok?

A HIGH OUTPUT™ akkumulátorok több teljesítményt, hosszabb futási időt és gyorsabb töltési időt biztosítanak, mint a szokásos akkumulátorok. Az ilyen akkumulátorokat a nehéz szerszámokhoz és a nagy teljesítményű alkalmazásokhoz tervezték.

A MILWAUKEE® ONE-KEY™ technológiával kompatibilisek, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szerszámaikat a telefonjukról vezéreljék, és akkumulátor-adatokat, mint például az akkumulátor kapacitása és a töltöttségi szint, nyomon követhessenek.

Szűrés
Rendszer
Feszültség (V)
Akkumulátor kapacitás (Ah)
Termék státusza