M12™ RENDSZER

EGY RENDSZER TÖBB MINT 95 GÉP

A  MILWAUKEE ® M12™ vezeték nélküli rendszer az iparágon belüli legjobb tartósságot és teljesítményt nyújtja olyan méretben, hogy a legszűkebb helyeken is felülmúlja versenytársait.

Az M12™ határozza meg a vezeték nélküli szerszámok fejlődési irányvonalát, a rossz hatékonyságú kézi szerszámokat - például a kábel- és rézcsővágókat - Milwaukee REDLITHIUM™ akkumulátor technológiával működtetett fejlett munkaeszközökké alakítva. Több mint 90 egyedi megoldás teszi az M12™ termékcsaládot a piac legnagyob szubkompakt vezeték nélküli rendszerévé.

A termékcsalád zászlóshajója: az M12 FUEL™ termékcsalád - ezek extrém teljesítményű akkumulátoros szerszámgépek, melyeket a páratlan termelékenység jegyében terveztek és gyártottak. A Milwaukee megerősíti az iparágban betöltött vezető szerepét, és három csúcsminőségű technológiát integrál egy megoldásban: az iparág legjobb POWERSTATE™ szénkefe nélküli motorját, a REDLITHIUM™ akkumulátor technológiát és az egyedülálló REDLINK PLUS™ intelligens elektronikát.

Az M12 FUEL™ egyedülálló tartósságot, működési időt és teljesítményt biztosít a szakembereknek.

  

További Milwaukee videókért Kattint Ide!


219termék
 
Szűrés
Rendszer
Méret
Feszültség (V)
Akkumulátor kapacitás (Ah)
Üresjárati ford.sz. 1. seb. fokozat (ford/perc)
Üresjárati ford.sz. 2. seb. fokozat (ford/perc)
Szerszám befogás
Ütés energia (EPTA)(J)
Max. ütésszám (ütés/perc)
Max. nyomaték (Nm)
Hossz (mm)
Tárcsa átmérő (mm)
Fordulatszám szabályozás
Max. vákuum (mbar)
Termék státusza