M18™ RENDSZER

EGY RENDSZER TÖBB MINT 215 GÉP

A MILWAUKEE® M18™ vezeték nélküli rendszer ötvözi a professzionális eszközök legmagasabb teljesítményét, a könnyű súlyt, a rendkívül nagy teljesítményt és a kiváló ergonómiát.

A REDLITHIUM-ION™ akkumulátorral működő M18™ rendszer a páratlan teljesítmény elérése érdekében, kombinálva a szabadalmaztatott technológiákkal, az innovatív motorokkal és a fejlett elektronikával, megváltoztatja a munka normákat. A MILWAUKEE® több mint 190 hatékony megoldást kínál, amelyek teljes mértékben kompatibilisek az M18™ szériával - a leggyorsabban növekvő 18V-os vezeték nélküli rendszerrel a piacon.

  

További Milwaukee videókért Kattint Ide!


327termék
 

1. POWERSTATE™ SZÉNKEFE NÉLKÜLI MOTOR
2. REDLINK PLUS™ INTELLIGENS ELEKTRONIKA
3. REDLITHIUM-ION™ AKKUMULÁTOR
1

POWERSTATE™

SZÉNKEFE NÉLKÜLI

MOTOR

A POWERSTATE™ szénkefe nélküli motorok ideálisak a profi szakemberek részére, mert nagyobb sebességet, nagyobb forgatónyomatékot és tartósságot biztosítanak kisebb méretben. Továbbá, a POWERSTATE™ szénkefe nélküli motorok csökkentik a zajt, és gyorsabban hűlnek, így évekig karbantartást nem igénylő teljesítményt biztosítanak.

animation
2

TELJESÍTMÉNY

ÖSSZEKAPCSOLVA

A VEZÉRLÉSSEL

A fejlett hardverek és szoftverek kombinálásával a REDLINK PLUS™ intelligens elektronika lehetővé teszi az akkumulátorok és az eszközök közötti fejlett kommunikációt, páratlan teljesítményt, védelmet és teljesítményt nyújtva.

animation
3

"A REDLITHIUM-ION™ akkumulátorok tovább tartanak, gyorsabban “gondolkodnak” és keményebben dolgoznak*. A kémia, akkumulátor dizájn és áramköri kialakítás sajátos egybeépítése elsőrendű teljesítményt biztosít a legkeményebb körülmények között. A REDLITHIUMION™ akkumulátorok több munkavégzést biztosítanak a napi munkavégzés során és az akkumulátor élettartama alatt."

Tudjon meg többet
animation
Szűrés
Feszültség (V)
Akkumulátor kapacitás (Ah)
Üresjárati ford.sz. 1. seb. fokozat (ford/perc)
Üresjárati ford.sz. 2. seb. fokozat (ford/perc)
Szerszám befogás
Ütés energia (EPTA)(J)
Max. ütésszám (ütés/perc)
Max. nyomaték (Nm)
Hossz (mm)
Tárcsa átmérő (mm)
Fordulatszám szabályozás
Max. vákuum (mbar)
Vágóerő (kN)
Termék státusza