PACKOUT™ MODULÁRIS TÁROLÓ RENDSZER

TELJESEN TESTRE SZABJUK A TÁROLÁSÁT

A PACKOUT™ rendszer a felhasználók igényeire lett tervezve, hogy képesek legyenek kicserélni és összekapcsolni nagy teherbírású szerszámkészletek, rendszerezők és tároló készletek széles választékát több különböző konfigurációban.

A PACKOUT™ rendszer alapeleme az ütésálló polimerekből készült PACKOUT™ tároló láda 1, 228 mm átmérőjű kerekekkel. Úgy tervezték, hogy tartósságot biztosítson minden terepen. Terhelési kapacitása akár 113 kg, a széles, ipari minőségű fogantyú pedig kényelmes fogást biztosít szállítás közben.

Minden egyes PACKOUT™ tároló láda és rendszerező ütésálló polimerekből készült és IP65 osztályú, időjárásnak és munkaterületi törmeléknek ellenálló tömítés jellemzi.

Az 1680D ballisztikus anyag és fém elemek maximalizálják a PACKOUT™ szerszámtáskák tartósságát, miközben a párnázott vállpántok fenntartják a kényelmet.

Az összes PACKOUT ™ tároló láda, rendszerező és szerszámtáska összekapcsolható és rögzíthető egymással a multi-footprint rendszeren keresztül, lehetővé téve szerszámai és tartozékai biztonságos szállítását egy egységben.

A rendszerezők tárolókkal vannak felszerelve, amelyek bármilyen helyre felszerelhetők. A no-travel fedél megakadályozza, hogy a tárolók tartalma szállítás közben összekeveredjen.

További Milwaukee videókért Kattint Ide!


45termék
 
Szűrés
Rendszer
Terhelhetőség (kg)
Kiszerelés
Termék státusza