AKKUS FÚRÓCSAVAROZÓK

A Milwaukee akkus fúrócsavarozók jellemzői közé tartozik a kiváló teljesítmény, az erős és tartós akkumulátorok, valamint az innovatív technológiák, mint például a REDLINK™ intelligens elektronika, a POWERSTATE® rendszer és a FUEL platform.

A REDLINK intelligens elektronika például biztosítja a fúrócsavarozók optimalizált teljesítményét, valamint a túlterhelés, a túlfűtés és a túlterhelés elleni védelmet. A POWERSTATE® rendszer pedig növeli a fúrócsavarozók teljesítményét és csökkenti az akkumulátorok által igénybe vett energia mennyiségét. A FUEL platform pedig lehetővé teszi a felhasználók számára a fúrócsavarozók könnyű kezelését és ellenőrzését.

Az AUTOSTOP™ funkció pedig leállítja a fúrócsavarozót ha a csavar már be lett csavarozva ameddig akartuk.

A Milwaukee akkus fúrócsavarozók kiváló minőségűek, erősek és tartósak, és ideálisak a különböző építési, karbantartási és javítási munkákhoz.


35termék
 

A fúrócsavarozók rendszerint fúráshoz és csavarozáshoz használhatók, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fúrjanak lyukakat a falakban, a födémekben, a padlókban és más felületeken, valamint csavarozhassanak a bútorokhoz, a szerszámokhoz és a különböző alkatrészekhez. A fúrócsavarozók használata lehetővé teszi az építőknek, a karbantartóknak és a javítóknak, hogy gyorsan és hatékonyan végezzék el a munkájukat, és időt és energiát takarítsanak meg.

A Milwaukee akkus fúrócsavarozók különféle képességekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiválasszák a megfelelő eszközt a feladathoz. Például vannak kisebb, könnyebb fúrócsavarozók, amelyek ideálisak a kisebb munkákhoz, valamint nagyobb, erősebb fúrócsavarozók, amelyek a nagyobb terhelésnek is ellenállnak.

Az egyik legfontosabb jellemzője, ami miatt a Milwaukee akkus fúrócsavarozók nagyon közkedveltek az a HIGH OUTPUT rendszer. Az HIGH OUTPUT rendszer lehetővé teszi a fúrócsavarozók számára, hogy a legmagasabb teljesítményt nyújtsák, ami különösen hasznos a nehéz munkák esetén.

Szűrés
Rendszer
Feszültség (V)
Akkumulátor kapacitás (Ah)
Üresjárati ford.sz. 1. seb. fokozat (ford/perc)
Üresjárati ford.sz. 2. seb. fokozat (ford/perc)
Max. nyomaték (Nm)
Termék státusza