AKKUS ÜTVEFÚRÓK

A Milwaukee akkus ütvefúrók nagy teljesítménnyel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén elvégezzék a fúrási feladatokat, még nagyon kemény anyagokban is.

Kompakt kialakításuk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén elérjék a nehezen hozzáférhető helyeket.

A Milwaukee akkus ütvefúrók rendelkeznek REDLITHIUM technológiával, amely növeli az akkumulátorok élettartamát és teljesítményét, valamint csökkenti a memória hatást illetve rendelkeznek REDLINK intelligens elektronikával, amely optimalizálja az eszköz teljesítményét és az akkumulátor élettartamát, valamint automatikusan alkalmazza a szükséges védelemre.

A Milwaukee akkus ütvefúrók rendelkeznek ergonomikus kialakítással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen és biztonságosan használják az eszközt, valamint kiváló minőségűek, és jól ellenállnak a kopásnak és a rozsdának.


28termék
 

Mire jó a POWERSTATE® szénkefe nélküli motor?

A Milwaukee POWERSTATE® szénkefe nélküli motor jellemzője, hogy nagymértékben megnöveli az eszköz teljesítményét és élettartamát. A szénkefe nélküli motoroknak nincs mozgó alkatrésze, amely kopni és meghibásodni tudna, így tovább tartanak, mint a hagyományos szénkefés motorok. Emiatt ez a technológia különösen alkalmas olyan felhasználók számára, akik nagyon intenzíven használják az eszközt, vagy olyan környezetben dolgoznak, ahol magas a por és a szennyeződés. A POWERSTATE® motoroknak rendelkeznie kell nagyon erős teljesítménnyel, hogy könnyedén elvégezhessék a feladatokat, még nagyon kemény anyagokban is.

Az AUTOSTOP™ egy funkció, amely automatikusan leállítja a fúrófejet, ha az elakad. Célja az, hogy megvédje a felhasználót és az eszközt a sérülésektől, valamint csökkentse a fúrófej kopását és az elakadások gyakoriságát. Az AUTOSTOP™ funkció akkor lép működésbe, ha a fúrófej elakad, és a felhasználó továbbra is nyomja a gombot.

Ez az automatikus leállítás funkció az ütvefúrókban található és segít megelőzni a fúrófej eltörését, amikor a fúrófej beakad a fúrásba.

Mi az a FUEL™ platform?

A FUEL™ platform a Milwaukee akkus eszközeinek közös elektronikus rendszerét jelenti, amely lehetővé teszi, hogy az eszközök könnyen össze legyenek kapcsolva egymással és a külső eszközökkel, valamint hogy az eszközök könnyen kezelhetők legyenek.

Mi az a ONE-KEY™ technológia?

A ONE-KEY™ egy alkalmazás, amelyet a Milwaukee fejlesztett ki a FUEL™ platformhoz kapcsolódva. A ONE-KEY™ lehetővé teszi, hogy a felhasználók vezéreljék, nyomon kövessék és beállítsák a Milwaukee akkus eszközeit, amelyek a FUEL™ platformhoz kapcsolódnak illetve rendelkeznek ezzel a funkcióval

Az alkalmazás segítségével a felhasználók a következőket tehetik a ONE-KEY™ kompatibilis készülékeikkel:

  • Beállíthatják az eszközök beállításait, például a fordulatszámot, a nyomást és a kapcsolót
  • Megtekinthetik az eszközök állapotát, például a töltöttségi szintet és a használat idejét
  • Nyomon követhetik a karbantartási ciklusokat, például a szénkefe cseréjét
  • Hozzáadhatnak és szerkeszthetnek eszközöket a fiókjukhoz
  • A felhasználók több eszközt is tudnak egyszerre nyomon követni, és hozzárendelni őket egy projekthez.

Az alkalmazás segítségével a felhasználók jobban tudják irányítani és optimalizálni a Milwaukee szerszámgépeik használatát, ami növeli a hatékonyságot és csökkenti a karbantartási időt.

Szűrés
Rendszer
Feszültség (V)
Akkumulátor kapacitás (Ah)
Üresjárati ford.sz. 1. seb. fokozat (ford/perc)
Üresjárati ford.sz. 2. seb. fokozat (ford/perc)
Max. ütésszám (ütés/perc)
Max. nyomaték (Nm)
Termék státusza